BACHBLOESEMTHERAPIE

De Bach bloesem remedies worden niet direct voorgeschreven voor lichamelijke klachten, maar voor gemoedsgesteldheden die uit evenwicht zijn geraakt. Bachbloesems zetten een negatieve gemoedstoestand om in een positieve gemoedstoestand.

De Bach Bloesem Remedies zijn één van de meest verfijnde en vormen van natuurlijke geneeswijzen, omdat zij direct op de geest inwerken. De remedies die in deze therapie gebruikt worden zijn oer-remedies die allen gemaakt zijn uit de bloesems van in het wild groeiende planten, bomen en struiken. De remedies zijn niet schadelijk of verslavend, en kunnen worden gebruikt in combinatie met elke andere therapie. Het zijn geen medicijnen of chemische middelen.

Een angst, irritatie of onzekerheid zal de levenskracht en vitaliteit van ieder persoon aantasten. Zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Door eigen inzicht te krijgen en meer in balans te komen kan je levenskracht weer vrij stromen, waardoor ook de natuurlijke weerstand weer wordt hersteld. De ziekte of het onbehagen verliest zijn greep en het lichaam kan op zijn eigen natuurlijke wijze genezing tot stand brengen. Je komt positiever in het
leven te staan.