Carla Nelissen

Al meer dan 25 jaar werk ik met kinderen en volwassenen. Eerst als groepsleidster binnen verschillende instellingen voor kinderen met sociaal-emotionele problemen. Daarna als speltherapeut/kindertherapeut met kinderen, pubers en hun ouders. Dit laatste doe ik nog (parttime) met veel plezier.

Toch merkte ik dat de reguliere hulp en zorgverlening niet altijd voldoende antwoord kan geven op allerlei klachten en emotionele vragen. Mijn interesse in het alternatieve en de complementaire hulpverlening was altijd al aanwezig. Zodoende ben ik me gaan bijscholen op dit gebied en maakte verrassende ontwikkelingen en resultaten mee. Ook door het blijven ontwikkelen van mijn kennis, ervaring en eigen (hoog)gevoeligheid heb ik opleidingen gevolgd waarmee ik te maken kreeg met een veel bredere kijk op genezen en groei. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Op jonge leeftijd voelde ik, dat ik wat anders in het leven stond dan anderen. Toch ben ik heel nuchter en praktisch en zocht ik de uitdagingen en de dynamiek in het leven juist op. Van de andere kant, kan ik me ook terugtrekken en diep nadenken over levensvragen. Toen ik ontdekte dat ik toch zeker ook hooggevoelig was vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Het was een hele zoektocht om mezelf beter te leren kennen en zo mijn kwaliteiten te kunnen gaan gebruiken voor anderen.

Mijn praktijk staat open voor iedereen!

Echter, als ervaringsdeskundige is het mijn passie en specialisme geworden om juist hooggevoelige mensen te gaan begeleiden. De bijbehorende holistische visie (lichaam, geest en omgeving hebben allemaal met elkaar te maken) en het aanbieden van een combinatie van behandelingen, zijn de uitgangspunten van mijn mooie prachtige werk geworden.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!