ENERGETISCHE THERAPIE 

Quantum Touch / Trance Healing

Quantum touch en Trance Healing (magnetiseren) zijn zeer simpele en bijzondere “energie verhogende” methodes, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreken.

Door geblokkeerde lichaamsdelen (spierspanning, onjuiste voeding, slechte bloedcirculatie enz.) ontstaat er onevenwichtigheid in de natuurlijke energievelden van het lichaam. Als gevolg daarvan kunnen klachten ontstaan, zowel lichamelijk als geestelijk. Bij deze methode wordt gewerkt aan het energieveld dat om ons heen zit. Dit energieveld wordt ook wel aura genoemd. Ik magnetiseer met mijn vlakke handen op afstand of op het lichaam.

Vaak wordt er tijdens het magnetiseren prikkels of druk gevoeld in het lichaam. Dit is een duidelijk teken dat het lichaam aangezet word zichzelf te genezen. De ervaringen tijdens of na de behandelingen kunnen van persoon tot persoon enorm verschillen. Sommigen voelen tijdens de behandeling afwisselende warmte of koelte. Sommigen ervaren de behandeling als zeer rustgevend en slaperig. Weer anderen voelen niks maar ervaren later eerst een verergering van de klacht waarna het weg ebt en het lichaam aangezet word tot een genezingsproces.

De wijze van genezen (healing) door middel van deze methode gaat veel dieper dan wanneer ik mijn eigen energie zou gebruiken. De overgedragen energie word bij mij meteen aangevuld. Ik fungeer als het ware als kanaal zodat het zichzelf in balans kan brengen.

Deze helende methode kun je op verschillende manieren toepassen. Het grootste verschil is dat je bij Quantum touch door bepaalde ademhaling- en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij jezelf verhoogt, waardoor je de ander mee kunt voeren in de energie die vrijkomt. Bij Trance Healing maak je contact met energieën buiten jezelf die je als kanaal doorgeeft aan de ander. Door mijn talenten kan ik gemakkelijk contact maken met deze energieën. Deze zeer sterke energie activeer het zelfhelend vermogen van de cliënt. Je eigen lichaamsintelligentie bepaalt wat, waar en in welk tempo er geheeld mag worden. Zo wordt een natuurlijk herstel geactiveerd. Deze werkt als een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.
Sommige mensen vinden het fijn om op gezette tijden preventief voor een behandeling terug te komen. Of puur voor diepe ontspanning. Daarom is het mogelijk om ook alleen een magnetiseren / healing consult aan te vragen.